[wereld bol]

Bojana Duovski - Voorzitter

Na ruim 12 jaar doorgebracht te hebben op senior marketing en communicatie functies heeft Bojana gekozen voor een combinatie van zelfstandig ondernemerschap en het moederschap. Met name innovatie en talent ontwikkeling liggen haar dicht aan het hart. Ze is vanaf de eerste dag actief voor Stichting Ghanasi en zet zich daarnaast ook enthousiast in voor de medemens in Nederland en voormalig Joegoslavië.

Kofi Baffo - penningmeester

Kofi is afgestudeerd als Information Engineer en werkt als IT Consultant voor verschillende bedrijven zoals als Heineken, Joulz en de Rabobank. . Dit doet hij veel in projectverband en heeft daardoor veel kennis op gebied van projectmatig werken wat vaak resultaat gericht is. Dankzij zijn Ghanese achtergrond heeft hij ook ervaring met de Ghanese mentaliteit en werkwijze . Dit komt goed van pas bij de projecten van Pimp My Village in Ghana. Daarnaast draagt hij binnen het bestuur bij aan het verbeteren van projectmanagement en coordinatie, zodat we de beoogde resultaten voor Pimp my village kunnen behalen.

Brenda van Oel - Advies

Tekst Brenda binnenkort online

Limore Noach - secretaris

Na haar studie Rechten in Amsterdam en New York is Limore haar carriere gestart bij ING Groep. Daar heeft zij oa het programma ING Chances for Children opgezet, waarbij de samenwerking met lokale onderwijsinstellingen en UNICEF centraal staat. In 2010 verhuisde zij naar New York waar zij voor UNICEF werkte aan het opzetten van strategische partnerships. Na een tussenstap in Miami keerde zij in 2012 terug naar Nederland, waar zij binnen UNICEF verantwoordelijk werd voor business development. Nu werkt zij als voorzitter van Fight cancer aan het creeren van een beweging tegen kanker onder jongvolwassenen. Voor Pimp My Village zet Limore haar kennis, expertise en netwerk in door Pimp My Village te verbinden aan het bedrijfsleven.

Angela Craig - Advies

Angela is in West-Afrika opgegroeid en komt uit uit een ondernemende familie. Na het afronden van haar studie International Business and Languages, richt zij zich op het begeleiden van migranten, start-ups, het MKB en socio-economische projecten in opkomende markten. Daarnaast stuurt zij haar familie ziekenhuis in Lagos, Nigeria aan dat haar ouders in 1976 is opgerichtte en waarvan zij sinds 2012 mede-eigenaar van is. Zij levert graag een bijdrage aan initiatieven gericht op duurzaamheid, innovatie en ontwikkeling waarbij het welzijn van de mens centraal staat. Bij Pimp My Village helpt Angela met het opzetten en uitwerken van het Best of Both Worldsprogramma.